Copy the look: 3 cool σετ γυμναστικής σαν αυτό που φόρεσε η Kendall Jenner

Το διάσημο μοντέλο μας δείχνει πώς να είμαστε κομψές ακόμη και με αθλητική διάθεση.

Τα αθλητικά σετ είναι ό,τι πιο κομψό και μοντέρνο μπορείς να φορέσεις εντός αλλά και εκτός του σπιτιού. Biker shorts, μπουστάκια σε έντονα χρώματα και κολάν που όλες θα θέλαμε να δοκιμάσουμε, είναι εδώ και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε.

Το αγαπημένο μας top model, Kendall Jenner είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πρώτες όλα τα υπέροχα outfits που επιλέγει η 24χρονη καλλονή. Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή star δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου την βλέπουμε να φορά ένα super cool neon πράσινο σετ και να ζωγραφίζει.

Χαλαρή και εμφανώς ευδιάθετη, η Kendall παραδίδει για ακόμη μια φορά μαθήματα casual ντυσίματος με την ενδυματολογική της επιλογή. Το πράσινο είναι ένα από τα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν μαζί με το ροζ, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το έντονο μπλε.

Μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις το trend επενδύοντας σε αθλητικά σετ με έντονο χρώμα ή prints. Εμείς φροντίζαμε να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα neon items που βρήκαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις για να αντιγράψεις επιτυχώς το στυλ της αγαπημένης μας Kendall.

Δες επίσης: Natasha Kay: 20 φωτογραφίες της που αποθεώθηκαν από το Instagram

https://www.instagram.com/p/COI6WSjDuWj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved