Μην πετάξεις το παλιό σου τζιν: Μπορείς να φτιάξεις 4 καινούργια

Αξιοποίησε το παλιό σου ρούχο για να φτιάξεις ένα καινούργιο με τη βοήθεια ενός βίντεο.

Η μόδα αλλάζει και αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Ρούχα που αγοράσαμε την προηγούμενη σεζόν και που δε χορταίναμε να φοράμε, τώρα μπορεί να θεωρούνται εντελώς εκτός τάσεων. Ίσως ακόμα κι εμείς οι ίδιες να έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε και να μην ανταποκρίνονται στα γούστα και στη διάθεσή μας αυτήν την περίοδο. Αυτό είναι ίσως και ένα από τα αποτελέσματα της γρήγορης μόδας, ότι ουσιαστικά σου δημιουργείται η ανάγκη να έχεις και να χρησιμοποιείς νέα σχέδια κατά τη σύνθεση των εμφανίσεών σου.

Τα τζιν παντελόνια, ευτυχώς, και είναι πάντα στη μόδα και σου δίνουν πολλές επιλογές για matching και styling με άλλα ρούχα. Μπορείς να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου T-shirt, με ένα tank top, με ένα στράπλες μπλουζάκι και με κάθε τι που ενδεχομένως έχεις στην ντουλάπα σου. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτά παλιώνουν, ξεθωριάζουν, ανοίγουν ή απλά τα έχεις βαρεθεί; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: Θα το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα νέο παντελόνι.

Στον λογαριασμό The NotoriousKia στο YouTube ανέβηκε ένα βίντεο που σου δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις το παλιό σου τζιν με 4 τρόπους ανάλογα με τα γούστα σου.




Δες επίσης: Ένα fashion trend στο TikTok σε μετατρέπει σε pop star

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved