Oscars 2021: Η Zendaya φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends

Η εμφάνιση που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 93η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, με φυσική παρουσία των stars παρά την εν εξελίξει πανδημία. Οι 170 celebrities έδωσαν το «παρών» στο Union Station, έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στo κέντρο του Los Angeles.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος αναμέναμε πώς και πώς να δούμε τι θα επιλέξουν να φορέσουν οι αγαπημένες μας ηθοποιοί στον λαμπερό αυτό θεσμό. H Zendaya πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά ultra glam εμφάνιση που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Η βραβευμένη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε με ένα κίτρινο maxi φόρεμα, δημιουργία Valentino.

Αυτό που παρατηρήσαμε όμως κοιτώντας το φωτογραφικό υλικό από το κόκκινο χαλί είναι πως οι celebs υιοθέτησαν ένα συγκεκριμένο fashion trend. Ο λόγος για το midriff flash, δηλαδή cut-out ρούχα που αφήνουν εκτεθειμένη την περιοχή κάτω από το στήθος ή τα πλευρά.

Η Vanessa Kirby, η Andra Day και η Carrie Mulligan παρέδωσαν μαθήματα στυλ με τις υπέροχες ενδυματολογικές τους επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη τάση θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον και θα φορεθεί όσο τίποτε άλλο το φετινό καλοκαίρι. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις stars που υιοθέτησαν το συγκεκριμένη trend.

Δες επίσης: 12 φωτογραφίες της Λάουρα Νάργες που μας πηγαίνουν κατευθείαν στη θάλασσα

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved