5 σανδάλια που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού το φετινό καλοκαίρι

Βρήκαμε τα μεγαλύτερα shoe trends αυτής της σεζόν.

Τα παπούτσια ήταν ανέκαθεν μια από τις μεγάλες μας αδυναμίες. Όσα κομψά, ιδιαίτερα ζευγάρια κι αν έχουμε στην κατοχή μας, πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη που θα αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Το πολύμηνο lockdown μας ανάγκασε να φοράμε αθλητικά, παντόφλες και sneakers το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και στις ελάχιστες μετακινήσεις μας.

Ωστόσο αυτό σιγά σιγά αλλάζει αφού θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ξανά στους δρόμους και στα αγαπημένα μας στέκια. Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας οφείλουν να είναι παραπάνω από εντυπωσιακές και τα παπούτσια είναι πάντα ο ωραιότερος τρόπος για να απογειώσουμε όλα μας τα looks.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει αιθητά με αποτέλεσμα εμείς να επιλέγουμε ολοένα και πιο αέρινα, ελαφριά ρούχα για τα καθημερινά μας outfits. Τα υποδήματά μας πρέπει να συμβαδίσουν κι αυτά με την εποχή και φυσικά να προσφέρουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ. Τα σανδάλια παραμένουν για ακόμη μια χρονιά η καλύτερη επιλογή αφού είναι cool, νεανικά και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα οι τάσεις άλλαξαν και έφεραν στο προσκήνιο νέα shoe trends που όλες πρέπει να υιοθετήσουμε. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται να κάνουμε αν θέλουμε να ντυθούμε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας, είναι να βρούμε την τάση που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό μας γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Gigi Hadid: Το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε για το σύνολο της κόρη της (photo-vid)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα είδη σανδαλιών που θα επικρατήσουν το προσεχές διάστημα και αξίζει να δοκιμάσεις.

https://www.instagram.com/p/COAQTdMAe0J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CAH5Ne4goOJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @lissyroddyy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved