#Breaking! Η Selena Gomez έγινε ξανθιά

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Σταμάτα ό,τι κάνεις! Η Selena Gomez δεν είναι πια το καστανό κορίτσι που ήξερες. Η νεαρή και αγαπημένη σου τραγουδίστρια έγινε ξανθιά και -όχι- δεν πρόκειται για κάποια περούκα. Η 28χρονη star παρουσίασε το νέο χρώμα μαλλιών της πριν μερικές ημέρες μέσα από το Instagram και το account του beauty brand της, Rare Beauty.

Η Selena έβαψε τα μαλλιά της σε πλατινέ ξανθό χρώμα, αφήνοντας σε σκούρο καστανό τις ρίζες της, ενώ έκοψε και ελαφρώς τις άκρες της. Πίσω από αυτήν την αλλαγή βρίσκονται οι hairstylists, Nikki Lee και Riawna Capri, από το Los Angeles, οι οποίες επιμελούνται τα μαλλιά της τραγουδίστριας εδώ και περίπου μια δεκαετία.

«Γενικά είχε πάντα ένα φυσικό χρώμα, αλλά αυτήν τη φορά ήθελε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή», εξήγησαν οι hairstylists. «Αυτό το ξανθό είναι μοναδικό και φτιάχτηκε για εκείνη μιας και έπρεπε να είμαστε σίγουρες ότι θα υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στο ψυχρό και στο θερμό για τον τόνο επιδερμίδας της», πρόσθεσαν.

Να σου θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Selena Gomez γίνεται ξανθιά. Και το 2017 είχε εμφανιστεί με ξανθά μαλλιά στα American Music Awards. Τότε, βέβαια, είχε επιλέξει μια πιο σκούρα ξανθιά απόχρωση και είχε πιο κοντά μαλλιά. Στην παρακάτω gallery θα δεις το νέο χρώμα μαλλιών της, αλλά και το προηγούμενο ξανθό που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια περίπου.

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 10 μαύρα eyeliners που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου φέτος το Πάσχα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved