Sofia Richie: To 22χρονο fashion icon που εντυπωσιάζει με το στυλ της

Η νεαρή star θεωρείται από τις πιο κομψές και καλοντυμένες της γενιάς της.

Κόρη διάσημου τραγουδιστή, αδερφή τηλεπερσόνας και πρώην κορίτσι του Justin Bieber. Ναι, αναφερόμαστε στην πανέμορφη Sofia Richie, η οποία είναι μόλις 22 ετών όμως μετρά ήδη πολλές σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Ο μπαμπάς της, Lionel Richie, προσπάθησε να της μεταδώσει την αγάπη του για τη μουσική όμως ο χώρος της μόδας φαίνεται να είναι η μεγάλη της αγάπη. Η νεαρή star ασχολείται με το μόντελινγκ από το 2014 και από τότε μέχρι σήμερα την έχουμε δει σε πολλα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς κορυφαίους οίκους όπως: Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana κ.ά. Η Sofia είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της στο Instagram να μετρά σήμερα περσσότερους από 6 εκατομμύρια ακόλουθους. Eμείς φυσικά ανατρέχουμε εκεί κάθε φορά που θέλουμε να δούμε τι φόρεσε ώστε να αντλήσουμε ιδέες από εκείνη σε θέματα μόδας. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Sofia μέχρι και σήμερα.

Δες επίσης: 5 tips για να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner

https://www.instagram.com/p/CMNh42VgFXu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMxDCj4g2H3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @sofiarichie

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved