Η Kylie Jenner βρήκε το πιο cool bra top και κοστίζει μόλις 20 δολάρια

Η μικρή της οικογένειας Kardashian διάλεξε το πιο ωραίο καλοκαιρινό ρούχο.

Μέσα σε όλη τη λίστα των ονομάτων που μας απασχολούν στην επικαιρότητα της showbiz, βρίσκονται και μερικά που ξεχωρίζουν. Αυτά που ξέρεις ότι, αν βρεθεί έστω και το παραμικρό που κάνουν μέσα στην καθημερινότητά τους, αυτό θα γίνει πρώτο θέμα συζήτησης μέσα στις παρέες, γιατί πολύ απλά το έκαναν εκείνοι.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που ξεκάθαρα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να ανεβάσει στο Instagram, αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φανς της να ξεσηκώνονται. Ακόμα και για κάτι τόσο απλό, όπως ένα μπλουζάκι. Και τι εννοούμε με αυτό.

Η μικρή Jenner έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Ωστόσο, δεν αποτελείται μόνο από τα πανάκριβα ρούχα μεγάλων οίκων που μπορεί να επιλέγει, αλλά βλέπουμε και πιο προσιτές επιλογές. Ένα bra top που φόρεσε σε μία από τις αναρίθμητες εμφανίσεις της είναι και super cool & sexy και πολύ προσιτή από οικονομικής άποψης.

https://www.instagram.com/p/CItVwXtnwAB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πρόκειται για το Sorella nude reversible twist bra που η Kylie συνδύασε με ψηλόμεσο τζιν και το κόστος του ανέρχεται στα μόλις 20 δολάρια. Μάλιστα, είναι φτιαγμένο στο 80% από βισκόζη μπαμπού, κάτι που δείχνει και τον σεβασμό του στο περιβάλλον.

Δες επίσης: Πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved