Oι ΒTS ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με πασίγνωστο οίκο μόδας

Οι pop stars από τη Νότιο Κορέα ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Louis Vuitton.

Οι BTS έκαναν μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις τους στα φετινά Grammys τον περασμένο μήνα, όταν εμφανίστηκαν με κοστούμια του οίκου Louis Vuitton. Τώρα λοιπόν αποδεικνύεται ότι η ενδυματολογική τους επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Oι pop stars που κάνουν θραύση με τα τραγούδια τους έχοντας εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, έκαναν μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Το group είναι οι νέοι πρεσβευτές του οίκου Louis Vuitton. Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, οι Jungkook, J-Hope, V, RM, Jin, Suga και Jimin θα συνεργαστούν με το Γαλλικό οίκο μόδας σε διάφορα νέα project. Την ίδια ώρα αναμένεται να φορούν αποκλειστικά δημιουργίες του οίκου στις περιοδείες και στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Σε ένα πρόσφατο δελτίο Τύπου o Louis Vuitton τους αποκαλεί ένα από τα πιο γνωστά και με επιρροή group σε ολόκληρο τον κόσμο. Η δημοτικότητα των BTS αντηχεί παγκοσμίως και ο οίκος Louis Vuitton έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχής για αυτή την επικείμενη συνεργασία.

Εμείς είχαμε την χαρά να δούμε πρώτες τις πρώτες φωτογραφίες των BTS με ρούχα Louis Vuitton, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του οίκου στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκρότημα από τη Νότιο Κορέα θα μας απασχολήσει πολύ έντονα στο μέλλον αφού έχουν ήδη γίνει fashion influencers.

Δες επίσης: 6 προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok σε χρόνο dt

https://www.instagram.com/p/CN_zDAwDD7L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την συνεργασία του αγαπημένου μας group με τον οίκο Louis Vuitton.

Πηγή φωτογραφιών: @louisvuitton

Πηγή κεντρικής: @bts.bighitofficial



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved