Maria Bakalova: Το στυλ του πιο ωραίου κοριτσιού των Όσκαρ μέσα από 10 photos

Η νεαρή ηθοποιός για την οποία όλοι συζητάνε τους τελευταίους μήνες έχει υπέροχο γούστο.

Πολύ καιρό περιμέναμε τα φετινά βραβεία Όσκαρ. Σε μία χρονιά, όπως αυτή του 2021, υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μας δίνουν ένα έξτρα ενδιαφέρον μέσα στους μήνες ακόμα και από απόσταση. Άλλωστε, τα Academy Awards είναι το πιο εξέχον γεγονός στον χώρο του κινηματογράφου και αναμενόμενα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Φέτος, στις υποψηφιότητες είδαμε πολλά ονόματα. Άλλα που περιμέναμε, αφού μιλάμε για κλασικούς και αγαπημένους ηθοποιούς, και άλλα που μας εξέπληξαν, αποτελώντας νέα entries στη λίστα με τους καλύτερους καλλιτέχνες του είδους.

Η Maria Bakalova, ένα κορίτσι 24 ετών από τη Βουλγαρία, βρέθηκε υποψήφια για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Ο ρόλος της νεαρής Valentina στην ταινία The Father της έδωσε το βήμα να ξεχωρίσει, άσχετα που την είχαμε γνωρίσει ως Yana στην ταινία Transgression.




Πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, η 24χρονη ηθοποιός έχει εξαιρετικό στυλ. Οι εμφανίσεις που έχει κάνει έχουν αφήσει το κοινό εντυπωσιασμένο, ενώ μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram είναι πέρα από αρκετή για να σου επιβεβαιώσει όποια αμφιβολία μπορεί να είχες σχετικά με το θέμα.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 10 φωτογραφίες της Bakalova από το Instagram της που αναδεικνύουν το cool, μοντέρνο και πολύ κομψό της στυλ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved