Ένα fashion trend στο TikTok σε μετατρέπει σε pop star

Παίρνουμε πολλές ιδέες από τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μερικές από αυτές ξεχωρίζουν.

Η έμπνευση για τις εμφανίσεις μας μπορεί να έρθει από κάθε πλευρά. Ζούμε, άλλωστε, σε μία εποχή που έχουμε πληροφορίες να εμφανίζονται ποικιλοτρόπως, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πειραματιστούμε και να εξελίξουμε το στυλ μας. Μία πολύ καλή πηγή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα προφίλ των αγαπημένων μας celebrities. Όλα τα κορίτσια ανεβάζουν πολύ τακτικά φωτογραφίες με τις εμφανίσεις τους και σαφώς εντυπωσιάζουν το κοινό τους στο Instagram. Όμως, τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μία άλλη πηγή στυλιστικής έμπνευσης και αυτή ονομάζεται TikTok.

Το TikTok είναι η πλατφόρμα που όλοι επισκεπτόμαστε λίγο ή πολύ μέσα στην καραντίνα. Κυκλοφορούν καθημερινά αναρίθμητα βίντεο με τις TikTokers που ακολουθείς και μέσα από αυτά αναδεικνύονται νέα trends σε κάθε τομέα, αλλά κυρίως στη μόδα. Σκέψου το και από προσωπική εμπειρία. Πόσες φορές σου έχει τύχει να παρακολουθήσεις ένα βίντεο και τελικά να καταλήξεις να ψάχνεις τα ρούχα που φόρεσε η εκάστοτε celeb;

Ε, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα μία νέα τάση έχει αναδειχτεί μέσα από το TikTok και μετατρέπει όσα κορίτσια την επιλέγουν σε pop stars. Τα βίντεο κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και σου δίνουν ιδέες για τις επόμενες αναρτήσεις σου.

Δες επίσης: 5 υπέροχοι τρόποι για να φορέσεις το biker shorts αυτή την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved