Bella Thorne: 10 υπέροχες εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι είναι style icon

Η 23χρονη παραδίδει μαθήματα στυλ με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Bella Thorne μπήκε στις ζωές μας πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη δημοφιλή σειρά "Shake It Up" στην οποία πρωταγωνιστούσε με την αγαπημένη μας Zendaya. Η νεαρή star έχει καταφέρει σε ηλικία 24 ετών να θεωρείται fashion icon ενώ έχει προταθεί στα Teen Choice Awards ως η πιο σέξι γυναίκα. Το 2014 κατάφερε να αποσπάσει βραβείο καλύτερου style icon στα Βραβεία Νέων του Hollywood αποδεικνύοντας ότι σκοπέυει να μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Η φλογερή κοκκινομάλλα δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εικόνα της αφού κάθε λίγο αλλάζει χρώμα μαλλιών, ρούχα και στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν δοκιμάζει καταφέρνει να το υποστηρίζει τέλεια. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί μονοπωλούν τα φωτογραφικά φλας ενώ στην καθημερινότητά της η Bella κατορθώνει να τραβά και πάλι όλα τα βλέμματα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ενώ το προφίλ της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακόλουθους. Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να δούμε τα πιο πρόσφατα looks και φυσικά να αντλήσουμε ιδέες για τα μελλοντικά μας outfits. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή στυλιστική αναδρομή φέρνοντας στο φως μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα. Στη gallery που ακολουθεί θα τις βρεις όλες.

Δες επίσης: Έτσι θα οργανώσεις τη ντουλάπα σου για τα ανοιξιάτικα ρούχα σου (video)

https://www.instagram.com/p/CGaLk6NsLC4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Πηγή κεντρικής: @bellathorne

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved