Tι είναι το NFT (crypto μόδα) που συζητάνε στην παρέα σου;

Όταν η τεχνολογία και η μόδα συνεργάζονται, ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα γίνει talk of the town.

Οι τάσεις που εμφανίζονται ανά διαστήματα πολλές φορές μας εκπλήσσουν. Ακριβώς επειδή η δημιουργία νέων είναι ένα συχνό φαινόμενο, ενίοτε ξαφνιαζόμαστε αρκετά. Το νέο δημιούργημα μάς αφήνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον καθώς η μόδα και η τεχνολογία εξελίσσονται.

Τους τελευταίους μήνες, πολύ πιθανό να έχεις ακούσει για την ύπαρξη της crypto μόδας και τα NFTs. Τα Non-Fungible Tokens ή αλλιώς μη ανταλλάξιμα tokens αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα στοιχεία ή ψηφιακά αντικείμενα. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να τα ανταλλάξεις ουσιαστικά δημιουργεί μία σπανιότητα κι αυτό με τη σειρά του ανεβάζει την τιμή τους.

https://www.instagram.com/p/CNoULnchIie/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τα NFTs πρόσφατα άρχισαν να χρησιμοποιούνται και στη μόδα. Η εταιρεία Overpriced έφτιαξε ένα μαύρο φούτερ με κοινωνικό μήνυμα και έναν QR κωδικό που τον σκανάρεις και πιστοποιείς την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά του.

Όλα τα παραπάνω ανέβασαν την αξία του σε 22 χιλιάδες δολάρια που πολύ ευχάριστα ήθελε να δώσει ο πελάτης στο εν λόγω brand.

Ωστόσο, να πούμε ότι αυτό δεν είναι ένα εγχείρημα με το οποίο πειραματίζονται μόνο πιο μικρά brand. Πρόσφατα μέχρι και ο οίκος Gucci είπε έχει τα NFTs στο πρόγραμμά του.

Δες επίσης: 5 υπέροχοι τρόποι για να φορέσεις το biker shorts αυτή την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved