Βαρέθηκες τα μαλλιά σου; 5 hot κουρέματα της φετινής άνοιξης για να κάνεις επιτέλους την αλλαγή

Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στην εμφάνισή σου;

Η άνοιξη είναι εδώ- επιτέλους- και η διάθεσή μας μέρα με τη μέρα φτιάχνει όλο και πιο πολύ. Βλέπεις, ο λαμπερός ήλιος, η θερμοκρασία που ανεβαίνει διαρκώς, τα ανθισμένα λουλούδια και τα αρώματά τους είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν να βρίσκουμε το κέφι μας.

Αυτόματα, μας δημιουργείται και η ανάγκη για ανανέωση της εικόνας μας, της εμφάνισής μας. Σίγουρα κι εσύ έχεις σκεφτεί τελευταία να κάνεις μια αλλαγή πάνω σου και όταν εμείς τα κορίτσια λέμε αλλαγή σχεδόν πάντα αναφερόμαστε στα μαλλιά μας. Έτσι δεν είναι;

Μαζί σου! Αν δεν είναι αυτή η εποχή για μια μεταμόρφωση, τότε ποια είναι; Πειραματίσου ευθύς αμέσως, λοιπόν, με το κούρεμά σου, δοκίμασε τις τάσεις της άνοιξης και γίνε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

Θα μας πεις… Ποια είναι τα πιο hot & trendy κουρέματα της σεζόν; Είναι πέντε, είναι όλα πολύ κομψά και εντυπωσιακά και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery. Κάνε scroll, μελέτησέ τα, φαντάσου τον εαυτό σου με κάποιο από αυτά και – βέβαια- συζήτησέ το ενδελεχώς με τον κομμωτή σου. Α! Μην ξεχάσεις τα απαραίτητα screenshots για να έχεις χειροπιαστά παραδείγματα να του δώσεις.

Cover photo: @nezaspruk

Διάβασε ακόμα: Αυτό το μανικιούρ με τη Σταχτοπούτα έχει γίνει viral στο TikTok

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved