Το στυλ της Billie Eilish άλλαξε από τότε που έγινε ξανθιά

Η τραγουδίστρια πάντα είχε ιδιαίτερο γούστο, όμως, η χρωματική της αλλαγή στα μαλλιά επηρέασε και τις στυλιστικές της προτιμήσεις.

Οι celebrities έχουν το δικό τους στυλ. Κάθε φορά που τις βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις τους μένουμε να εντυπωσιαζόμαστε με τις επιλογές που έχουν κάνει με τη βοήθεια της ομάδας τους και αυτό είναι κάτι λογικό. Αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος τους. Να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, ώστε να έχουν λόγο να συνεχίζουν να τους ακολουθούν.

Η Billie Eilish είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στο τραγούδι είναι βασικός λόγος, αλλά ακόμα βασικότερος είναι η πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητά της που δεν ενδιαφέρεται για τύπους και αξιώσεις τις κοινωνίας. Είναι απλά ο εαυτός της.

Το αγαπημένο μας κορίτσι επιλέγει ρούχα που κατά βάση είναι άνετα και πρακτικά για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Δεν την ενδιαφέρει να ικανοποιήσει τις τάσεις της μόδας και τι αυτές ορίζουν. Περισσότερο εκείνη είναι που δημιουργεί νέα trend, τα οποία κοπέλες σε όλον τον πλανήτη ακολουθούν.

Πρόσφατα, η Billie έγινε ξανθιά και μαζί με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της άλλαξαν και λεπτομέρειες στα looks της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις νέες της αναρτήσεις.

Δες επίσης: Η Josephine φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα αυτής της σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved