Ανακάλυψε καλύτερα τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με το αγαπημένο σου χρώμα

Τελικά το χρώμα που προτιμάς περισσότερο φανερώνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Καθεμία από εμάς έχει τα δικά της αγαπημένα χρώματα. Σε άλλες αρέσουν οι απαλά, nude αποχρώσεις ενώ άλλες λατρεύουν τα έντονα, φλούο χρώματα. Σύμφωνα με έρευνες αυτή η ενστικτώδης επιλογή ενός χρώματος φανερώνει πολλά για τον εαυτό σου, για το πώς λειτουργείς και πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Είναι με λίγα λόγια ένα μέσο για την κατανόηση της συμπεριφοράς σου το οποίο παράλληλα φανερώνει αρκετά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Το αγαπημένο σου χρώμα αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς στον κόσμο, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου, τις βαθύτερες ανάγκες αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζεις εκείνη τη στιγμή στη ζωή σου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η χρωματολογία διδάσκεται σε αρκετά πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς καθημερινά κρύβουν κι αυτά το δικό τους μήνυμα. Αν παρατηρήσεις καλά, οι περισσότερες συνηθίζουμε να επιλέγουμε ένα χρώμα πολύ πιο συχνά από τα υπόλοιπα για τις εμφανίσεις μας. Η πλειοψηφία έχει ανακαλύψει το αγαπημένο της χρώμα από την παιδική κιόλας ηλικία ωστόσο μερικές κοπέλες θα αλλάξουν αυτό το χρώμα μία ή περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ερμηνείες για μερικά από τα πιο αγαπημένα χρώματα και τι φανερώνουν για το χαρακτήρα σου.

Δες επίσης: Κι όμως! Η Kendall Jenner φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Selena Gomez

Πηγή κεντρικής: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved