Ελένη Φουρέιρα: 6 φορές που φόρεσε μαγιό και ανέδειξε το σώμα της

Η τραγουδίστρια έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και οι ενδυματολογικές της επιλογές μας δίνουν ιδέες για το καλοκαίρι.

Η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο απογειώνεται. Είναι ένα κορίτσι που σίγουρα χαρακτηρίζεται από ταλέντο, ειδικά on-stage, όμως, σαφώς μιλάμε και για ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Άλλωστε, ο χώρος του θεάματος στον οποίο βρίσκεται, παραδοσιακά βασίζεται σε σημαντικό βαθμό σε λαμπερές εμφανίσεις.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, βέβαια, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις βλέψεις των εγχώριων σταρ. Η εμφάνισή της στη Eurovision, πέρα από το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, είχε και την ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου, η οποία μετατράπηκε κατευθείαν στο πρώτο θέμα συζήτησης από άποψη μόδας. Η τελευταία είναι ένας τομέας στον οποίο η Ελένη δίνει μεγάλη σημασία.




Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη στιγμή που μιλάμε 1,1 εκατομμύριο followers. Με αυτούς μοιράζεται ένα πολύ πλούσιο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο, posts στα οποία ποζάρει με τα ρούχα που διαλέγει με τη βοήθεια του team της.

Επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, τα μαγιό έρχονται ξανά στην επιφάνεια και, καθώς η Ελένη φημίζεται για τις εκθαμβωτικές της εμφανίσεις με αυτά, στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξαν τα βλέμματα.

Δες επίσης: Κι όμως! Η Kendall Jenner φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved