Η Dua Lipa υιοθέτησε τη viral τάση του TikTok με τον πιο στυλάτο τρόπο

Για ακόμη μια φορά έκανε τη διαφορά.

Η Dua Lipa είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Η 25χρονη τραγουδίστρια αποτελεί συχνά για εμάς πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας αφού το στυλ της είναι εκρηκτικό και πολύ cool.

Εδώ και λίγο καιρό, ένα νέο challenge κάνει κυριολεκτικά χαμό στο TikTok και δεν είναι άλλο από το #MurderRobe. Χιλιάδες χρήστες φορούν τις ρόμπες τους και ανεβάζουν διάφορα βίντεο χιουμοριστικού περιεχομένου. Κάπως έτσι, οι μακριές, φανταχτερές ρόμπες έγιναν το νέο it κομμάτι των ημερών.

Οι αγαπημένες μας celebs φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται και αργότερα να ακολουθούν όλα τα μεγάλα trends. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της pop star αφού πριν λίγες ώρες η Dua Lipa πόσταρε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Εκεί την βλέπουμε να φορά μια υπέροχη μαύρη, σατέν ρόμπα με πούπουλα, δημιουργία του οίκου Versace. Η νεαρή star έγραψε «Buongiorno» (Καλημέρα) κάτω από το post και παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα φινέτσας και στυλ.

Δες επίσης: Κι όμως! Η Kendall Jenner φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Selena Gomez

https://www.instagram.com/p/CNmpj8UsqTH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved