Η Dua Lipa πιο όμορφη από ποτέ στην καμπάνια του νέου αρώματος διάσημου οίκου

Η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο Yves Saint Laurent.

Η Dua Lipa είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της pop σκηνής αυτή την περίοδο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της ενώ από την περασμένη κιόλας χρονιά έχει ενώσει τις δυνάμεις της με έναν από τους κορυφαίους οίκους μόδας, τον Yves Saint Laurent.

H νεαρή star πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το νέο άρωμα του Γαλλικού οίκου με όνομα "Libre" που σημαίνει ελευθερία. Πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια πόσταρε το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και εντυπωσίασε τους πάντες.

Εκεί την βλέπουμε πάνω σε μια σκεπή με θέα, ενώ φορά ένα κομψό μαύρο σμόκιν. Τα κατάξανθά μαλλιά της λάμπουν όπως η φωτιά και το μόνο σίγουρο είναι πως ο διάσημος οίκος βρήκε την πιο κατάλληλη γυναίκα για να απογειώσει το άρωμά του.

Πίσω από το εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας κρύβεται ο βραβευμένος σκηνοθέτης και φωτογράφος Nabil από το Λος Άντζελες, που έχει συνεργαστεί ξανά με την Dua στο παρελθόν. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις την αγαπημένη μας τραγουδίστρια και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για αυτή την εκρηκτική συνεργασία.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα 4 στυλ φορεμάτων που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

https://www.instagram.com/p/CNkioAYsj3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CNkGwk4Ms6g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved