Phoebe Dynevor: 7 φορές που ντύθηκε σαν μία streetstyle πριγκίπισσα

Φυσικά και θέλουμε να αντιγράψουμε τις υπέροχες εμφανίσεις της αγαπημένης ηθοποιού.

Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τους προηγούμενους μήνες τη σειρά «Bridgerton». Δημιουργήθηκε ουσιαστικά ένα frenzy με ανθρώπους που ήθελαν να παρακολουθήσουν τα επεισόδια και με τις εμμονές τους με τους πρωταγωνιστές. Η Βρετανική αριστοκρατία κέρδισε τις καρδιές και τα απογεύματα του κοινού χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, πόσο μάλλον σε μία περίοδο που λόγω καραντίνας εκ των πραγμάτων βρισκόταν πολύ περισσότερο στο σπίτι.

Οι τηλεθεατές, όμως, άρχισαν και να ακολουθούν τους ηθοποιούς στους λογαριασμούς τους. Οι αναρτήσεις που κάνουν όλοι, ένας προς έναν, γεμίζουν με πολλά σχόλια και likes. Η Phoebe Dynevor, για παράδειγμα, είναι ένα πολύ στυλάτο κορίτσι εντός και εκτός σειράς. Στη μικρή οθόνη, την έχουμε δει να ντύνεται με υπέροχα, κομψά κοστούμια. Μας έχει βάλει στη διαδικασία να φανταστούμε τον εαυτό μας σε αντίστοιχη θέση -όχι και πολύ ρεαλιστικά, αλλά σε αυτό το concept-.




Το Instagram της, δε, μετράει αυτήν τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια followers που μένουν να θαυμάζουν το στυλ της. Με μία γρήγορη βόλτα στο προφίλ της ξεχωρίσαμε μερικές από τις κορυφαίες εμφανίσεις της, οι οποίες αρχικά μας κάνουν να τη θαυμάζουμε και έπειτα μας εμπνέουν για μελλοντικά μας outfits.

Δες επίσης: Αυτό είναι το νέο μεγάλο trend στα φορέματα που πρέπει να υιοθετήσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved