Πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπό σου

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της άνοιξης και πολύ σύντομα θα βρεθούμε στις παραλίες για τα πρώτα μπάνια της χρονιάς. Ο ημέρες εν μέσω καραντίνας κυλούν σε απίστευτα γρήγορο ρυθμό και κάπως έτσι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαιράκι.

Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες με αποτέλεσμα να φοράμε αρκετά νωρίς τα μαγιό μας για να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Τα καλά νέα είναι πως τα εμπορικά καταστήματα επαναλειτουργούν οπότε έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις, να δοκιμάσεις και να αγοράσεις εν τέλη το μαγιό των ονείρων σου.

Κακά τα ψέματα όλες έχει τύχει να επενδύσουμε σε ένα μαγιό και στην πορεία να καταλάβουμε πως δεν είναι το κατάλληλο για εμάς. Η κακή εφαρμογή και η λάθος επιλογή σχεδίου έχουν πάντα αντίθετα αποτελέσματα και καταλήγουν να μην μας κολακεύουν καθόλου.

Στόχος μας είναι να το αποφύγουμε αυτό και να βρούμε το σωστό μαγιό σύμφωνα πάντα με το σωματότυπο αλλά και το γούστο μας. Εμείς σήμερα θα σου δώσουμε όλα τα χρήσιμα tips για να ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις αλλά και τι να αγοράσεις για να δείχνεις πάντοτε κομψή.

1) Εάν έχεις μεγάλο στήθος, επέλεξε ένα μαγιό με cups και χοντρές τιράντες που θα προσφέρουν στήριξη.

2) Εάν είσαι αδύνατη με μικρό στήθος δοκίμασε μαγιό με έντονες πιέτες και εντυπωσιακά prints που θα προσθέσουν όγκο και θα κολακέψουν.

3) Εάν θέλεις να κρύψεις τυχόν ατέλειες στην περιοχή της μέσης δοκίμασε ένα ψηλόμεσο μπικίνι που είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

4) Εάν πάλι θέλεις να κρύψεις την περιοχή της κοιλιάς, επένδυσε σε ένα θηλυκό και κομψό ολόσωμο.

5) Εάν έχεις αρκετά μικρό στήθος, δοκίμασε τα στράπλες μαγιό που χαρίζουν στήριξη και στυλ.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα πέντε μαγιό, ένα για κάθε περίπτωση.

Δες επίσης: 5 hobbies που ξεκινήσαμε στην καραντίνα και θα υιοθετήσουμε και μετά από αυτή

https://www.instagram.com/p/CKW0xAEF8O-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CKP8pJknflH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved