Oscars: Οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities μέχρι και σήμερα

Τα looks που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη μας.

Τα Oscars είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς παγκοσμίως στο χώρο του θεάματος. Τα κινηματογραφικά βραβεία διεξάγονται κάθε χρόνο, προβάλλονται σε ολόκληρο τον πλανήτη και στρέφουν πάνω τους όλο το δημοσιογραφικό αλλά και παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η 93η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ θα γίνει φέτος στις 25 Απριλίου του 2021 ενώ η προγραμματισμένη ημερομηνία ήταν η 28η Φεβρουαρίου. Λόγω του Κορονοϊού δώθηκε παράταση στις ταινίες που μπορούν να συμμετέχουν στα φετινά βραβεί ενώ δικαίωμα συμμετοχής στις υποψηφιότητες έχουν και ταινίες που δεν έκαναν πρεμιέρα στο σινεμά. Όπως ήταν αναμενόμενο η λαμπερή τελετή δυστυχώς δεν θα γίνει με φυσική παρουσία αλλά με κάποια μορφή online σύνδεσης.

Μπορεί για ακόμη μια χρονιά να μην έχουμε κόκκινο χαλί αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι αγαπημένες μας stars δεν θα φορέσουν τα καλά τους για να εντυπωσιάσουν και να παραδώσουν μαθήματα στυλ. Ως τότε όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα mini throwback για να βρούμε τα καλύτερα looks των celebrities στα βραβεία Όσκαρ των προηγούμενων ετών.

Δες επίσης: Ariana Grande: Το αστρονομικό ποσό που πήρε για να γίνει κριτής στο The Voice

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις των teen stars στα Oscars μέχρι και σήμερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved