Αυτό είναι το νέο μεγάλο trend στα φορέματα που πρέπει να υιοθετήσεις

Η τάση που θα βλέπουμε παντού φέτος.

Πριν από μερικούς μήνες, αρκετές μηχανές αναζήτησης αποκάλυψαν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης. Από τότε, ολοένα και περισσότερες celebs δοκιμάζουν νέα στυλ και trends, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Τα φορέματα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα items των κοριτσιών και έχουν πάντα μια θέση στα κορυφαία fashion trends της χρονιάς. Έτσι συνέβη λοιπόν και αυτή τη σεζόν αφού τα φορέματα με βολάν (ruffle sleeve dresses) βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων του ωραίου φύλου.

Άνετα, girly και κομψά μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Για τις πρωινές σου βόλτες συνδύασέ τα με ένα τζιν μπουφάν και λευκά sneakers. Για μια έξοδο με φίλους ή ένα πιο βραδινό look φόρεσέ τα με ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα clutch τσαντάκι. Τα καλά νέα είναι πως τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οπότε έχεις την ευκαιρία να βγεις για ψώνια και να αγοράσεις υπέροχα items. Διαφορετικά, ένα κλικ στις ιστοσελίδες των αγαπημένων σου brands αρκεί για να βρεις τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν.

Δες επίσης: Το αγόρι της Kendall Jenner μόλις απέδειξε πως είναι τρελά ερωτευμένος (photo+vid)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για σένα πέντε φορέματα για να υιοθετήσεις επιτυχώς το trend.

Πηγή κεντρικής: @alexis.belbel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved