Αυτό είναι το 16χρονο κορίτσι που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις

Πρόκειται για την κόρη μίας πολύ διάσημης ηθοποιού.

Οι αφίξεις στον χώρο του modelling είναι πολλές. Τόσες που είναι δύσκολο πολλές φορές να συντονιζόμαστε με κάθε εξέλιξη και να γνωρίζουμε το κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Μερικά ονόματα, όμως, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Μπορεί αυτό να συμβεί επειδή ανήκουν σε μία ήδη πολύ γνωστή οικογένεια της οποίας η φήμης θα δώσει το πρώτο boost. Μπορεί και να το παρουσιαστικό τους να είναι τέτοιο που δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως η σημερινή, αυτό είναι το case. Το κορίτσι για το οποίο σου μιλάμε σήμερα διανύει μόλις το 16ο έτος της ηλικίας του και δηλώνει Αγγλίδα ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της Milly Farrier στην ταινία «Dumbo» της Walt Disney Pictures.

Ο λόγος για τη Nico Parker, την κόρη του OI Parker και της Thandiwe Newton (σ.σ. που έχει συμμετάσχει σε ταινίες, όπως The Pursuit of Happyness, RockNRolla, Solo: A Star Wars Story και Westworld). Η μικρή δεν είναι επίσημα μοντέλο, όμως, οι εμφανίσεις που κάνει ως ηθοποιός και ως celebrity child την καθιστούν αυτό κατά έναν άγραφο νόμο.

Το εντυπωσιακό κορίτσι έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ειδικά όταν τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό της μαμάς της η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή. Εντυπωσιακό είναι επίσης το πόσο ταλέντο έχει κληρονομήσει από την ταλαντούχα Thandiwe, ενώ το στυλ της είναι αξιοζήλευτο ακόμα και για καταξιωμένες σταρ που είναι χρόνια στον χώρο.

Δες τη στο βίντεο και στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.




Δες επίσης: Βρήκαμε το top της Kylie Jenner και μπορεί να γίνει εύκολα δικό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved