Η πιο διάσημη μελαχρινή ράπερ έγινε… κατάξανθη

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και αξιόλογες γυναίκες ράπερ με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της και με τα τραγούδια της να κατακτούν τις υψηλότερες θέσεις στα charts. Μάλιστα, στα φετινά Grammy Awards έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του βραβείου με τίτλο «Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης».

Η εμφάνισή της είναι ανατρεπτική και καθόλου συνηθισμένη. Δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στυλ της, να δοκιμάσει trends και να τα υποστηρίξει με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Και αυτό μας έδειξε μόλις λίγες μέρες πριν, όταν από μελαχρινή έγινε… ξανθιά.

Η 26χρονη star έχει- κανονικά- κατάμαυρα και πολύ μακριά μαλλιά. Έτσι τη γνωρίσαμε και έτσι την είχαμε συνηθίσει. Την κολάκευε απίστευτα το σκούρο μαύρο μαλλί της, άλλωστε. Ήταν άκρως ταιριαστό με τη σκουρόχρωμη επιδερμίδα της.

Μόνο που πριν λίγες μέρες πόζαρε στο Instagram της με κατάξανθη χαίτη και πραγματικά πάθαμε σοκ. Είναι άλλος άνθρωπος! Δες τη στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στην gallery, και σίγουρα κι εσύ δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

https://www.instagram.com/reel/CNL4fSxHnKz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: 10+1 φορές που τα αγαπημένα σου teen idols αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τα μαλλιά τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved