7 total black εμφανίσεις της Λάουρα Νάργες που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η γλυκιά παρουσιάστρια μας δίνει τακτικά έμπνευση για τις εμφανίσεις μας.

Ο καιρός έχει αλλάξει σιγά-σιγά. Αφήνουμε τα «βαριά» ρούχα πίσω μας και φροντίζουμε να επενδύσουμε στις πιο δροσερές επιλογές. Σχέδια που επιτρέπουν στο σώμα μας να αναπνεύσει, ειδικά τις ημέρες που ο ήλιος έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία και δεν αντέχουμε με τη ζέστη.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι με πολύ στυλ και δημιουργεί διαρκώς εμφανίσεις που το κοινό της θέλει να αντιγράψει. Το θετικό με την αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ότι δεν της αρέσουν τα επιτηδευμένα πράγματα. Προτιμάει τα απλά outfits που έχουν μεν στυλ και κομψότητα αλλά δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να υλοποιηθούν.

Το κορίτσι μας δημοσιεύει πολύ συχνά εμφανίσεις της στα social media και, ενώ πειραματίζεται με διάφορα στυλ, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ που της αρέσει πολύ και το επιλέγει ξανά και ξανά.

Ο λόγος για τις total black εμφανίσεις. Τις αγαπάμε, τις επιλέγουμε διαρκώς και μας δίνουν μία πολύ εύκολη λύση για κάθε μέρα και για κάθε περίσταση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις φωτογραφίες της Νάργες με εμφανίσεις με μαύρα ρούχα που έχουμε αγαπήσει και που εύκολα θα αντιγράφαμε.

Δες επίσης: Kylie Jenner: Δεν την έχεις δει ποτέ ξανά με τόσο κοντά μαλλιά (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved