Πώς θα καθαρίσεις τους λεκέδες από τα ρούχα σου χωρίς να τα πλύνεις

Κι όμως γίνεται.

Η αλήθεια είναι πως το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι σε καμία περίπτωση αγαπημένη μας απασχόληση. Μεταξύ μας δεν είναι και πάντα τόσο εύκολο. Ευτυχώς για εμάς, η μαμά συνήθως φροντίζει καθημερινά να καθαρίζει και να σιδερώνει όλα μας τα ρούχα και έτσι εμείς να τα βρίσκουμε αργότερα στην ντουλάπα μας.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, εμείς απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις βόλτες στη φύση. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν τα αγαπημένα μας παγωτά. Τι γίνεται όμως όταν το παγωτό, ο χυμός ή η σοκολάτα λερώνουν το ρούχο μας; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κυκλοφορείς με έναν τεράστιο λεκέ στη μπλούζα ή το παντελόνι σου και το γνωρίζουμε όλες καλά αυτό.

Σήμερα θα δούμε μερικές εύκολες λύσεις για να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις τους λεκέδες την επόμενη φορά που θα λερωθείς.

1) Υγρά μαντηλάκια

Ναι, βρίσκονται πάντα στην τσάντα μας εν μέσω πανδημίας και μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά διάφορους λεκέδες από τα ρούχα μας.

2) Αντισηπτικό και χαρτί

Αυτή όπως καταλαβαίνεις είναι μια λύση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν έχεις μαντηλάκια στην τσάντα σου. Βάλε μια μικρή ποσότητα αντισηπτικού πάνω στο ρούχο και τρίψε καλά με λίγο χαρτί.

3) Νερό και χαρτοπετσέτα

Με τη βοήθεια ενός χαρτομάντηλου ή μιας χαρτοπετσέτας προσπάθησε να απομακρύνεις τον λεκέ από τα ρούχα σου. Το νερό είναι αρκετά αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μερικές ακόμη αποτελεσματικές τεχνικές.

Δες επίσης: Kylie Jenner: Η φωτογραφία της με μαγιό έριξε το Instagram με 8 εκ. likes

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved