Η Zendaya έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα

Η ηθοποιός δεν σταματά να εντυπωσιάζει.

Η Ζendaya έχει καταφέρει δικαιωματικά να αποκαλείται η βασίλισσα των red carpet εμφανίσεων. Όλα τα επίσημα looks της ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με την 24χρονη να είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. H Tom Ford δημιουργία που φόρεσε πριν λίγο καιρό στα Critics’ Choice Awards έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας και όχι άδικα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η διάσημη ηθοποιός απέδειξε ότι μπορεί πολύ εύκολα να βάλει φωτιά στο Instagram με το ακαταμάχητο στυλ της ακόμη και εντός του σπιτιού. Στις 3 Απριλίου, η Zendaya εμφανίστηκε με ένα πράσινο σύνολο που όπως ανακαλύψαμε είναι από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 τoυ διάσημου οίκου Pertegaz.

Το φόρεμα-blazer της Zendaya σε λαμπερό πράσινο χρώμα είναι ό,τι πιο chic έχουμε δει τελευταία. Τα χρυσά κουμπιά δίνουν extra πόντους στην συνολική εμφάνιση που ολοκληρώθηκε με glitte ψηλοτάκουνες γόβες σε παρόμοια χρωματική απόχρωση. Η ηθοποιός βρίσκεται στα καλύτερά της και εμείς αναμένουμε με αγωνία να δούμε τα επόμενα outfits που θα επιλέξει.

Δες επίσης: Ο «Iron Man» είχε γενέθλια και έκανε ένα αδιανόητο post

https://www.instagram.com/reel/CNO2JIfjz_g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CNPEsRErxFX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη υπέροχες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Zendaya.

Πηγή φωτογραφιών: @zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved