Οι καλύτερες εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebs με λευκά ρούχα

Τα total white looks που ξεχωρίσαμε.

Το total white look είναι αναμφίβολα ό,τι πιο safe και ταυτόχρονα chic μπορείς να επιλέξεις. Μαζί με το μαύρο, είναι τα δύο πιο διαχρονικά χρώματα και φυσικά ταιριάζουν σε όλες μας. Ενώ τα σκουρόχρωματα ρούχα έχουν την τάση να μας "μαζεύουν", το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει με τα πολύ ανοιχτόχρωμα.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανυσηχίας αφού επιλέγοντας τα κατάλληλα item θα δείχνεις πάντα κομψή και περιποιημένη. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις οι αγαπημένες μας celebs ντύνονται πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας, δίνοντάς μας συχνά ιδέες και έμπνευση για τα δικά μας looks.

Μια βόλτα στον κόσμο του Instagram και τα προφίλ των stars ήταν αρκετή για να διαπιστώσαμε ότι τα κορίτσια της showbiz επιλέγουν συχνά μονοχρωματικά λευκά σύνολα. Η Ariana Grande, η Kendall Jenner, η Hailey Bieber και η Selena Gomez είναι μόνο μερικές από τις stars που πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οπότε είναι ευκαιρία να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με άσπρα items που θα φοράς την άνοιξη και το καλοκαίρι. Για την ώρα μπορείς να δεις τις celebrities της καρδιάς μας για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις εμφανίσεις των celebrities με λευκά outfits.

Πηγή κεντρικής: @haileybieber

Δες επίσης: Shopping Guide: 10 μαύρα items που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

https://www.instagram.com/p/CJ1Thkcn4g7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved