Η Gucci λανσάρει ψηφιακά sneakers και μπορούν να γίνουν εύκολα δικά σου

Εσύ άραγε θα τα αγόραζες;

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας με αποτέλεσμα τίποτα πλέον να μην μας εκπλήσσει. Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα brands δημιουργούν παιχνίδια και διάφορες εφαρμογές αποδεικνύοντας περίτραναπως η ψηφιακή αγορά έρχεται για να κυριαρχήσει.

Ο Ιταλικός οίκος Gucci φαίνεται πως αποφάσισε να πρωτοπορήσει για ακόμηα μια φορά. Μετά από την πρόσφατη κολεξιόν ρούχων που κυκλοφόρησαν με τα οποία μπορείς να ντύσεις το άβατάρ σου στο Pokémon Go, ο οίκος επεκτείνει τις δραστηριότητές του.

Κυκλοφόρησαν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι sneakers σχεδιασμένο από τον Alessandro Michele, καλλιτεχνικό διευθυντή της Gucci. Ναι, καλά διάβασες. Εσύ άραγε θα πλήρωνες ακόμη και ένα μικρό ποσό για ένα ζευγάρι sneakers που υπάρχει μόνο ψηφιακά, στο κινητό σου τηλέφωνο;

Τα νέα παπούτσια του Gucci κοστίζουν από 9 έως 12 δολάρια (δηλαδή 10 ευρώ περίπου) και είναι στην ουσία σαν ένα φίλτρο που εμφανίζεται στα πόδια σου μέσω τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Πρόκειται για την ίδια ακριβώς τεχνολογία που χρησιμοποιούν γνωστά brands για να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να δουν πώς θα δείχνουν επάνω τους τα παπούτσια που θα αγοράσουν.

Δες επίσης: Έχεις δει την κολλητή της Ariana Grande; Είναι μία κούκλα

https://www.instagram.com/p/CMfNCK6JBUW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @derodeloper



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved