Camila Cabello: Βρήκαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα

Η στυλιστική της εξέλιξη είναι εμφανής.

Η Camila Cabello είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες. Όμορφη, ταλαντούχα, με φωνή που σε καθηλώνει και ακαταμάχητο στυλ. Με λίγα λόγια το κορίτσι αυτό έχει όλο το πακέτο για να βρεθεί στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας.

Ο δεσμός της με τον Shawn Mendes τους τοποθέτησε στη λίστα με τα πιο cute ζευγάρια της showbiz αφού είναι τόσο ταιριαστοί και αχώριστοι. Η νεαρή star έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα brands και εταιρίες ρούχων και καλλυντικών σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Την ίδια ώρα τα τραγούδια της κάνουν χαμό και μετρούν σήμερα εκατομμύρια προβολές σε Youtube και Spotify. Οι φανς της την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και φυσικά εμπνεόμαστε συχνά από εκείνη σε θέματα μόδας και στυλ. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί είναι άκρως νεανική, θηλυκή και εντυπωσιακή με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μονοπωλεί συχνά το ενδιαφέρον.

Η στυλιστική της πορεία είναι αξιοθαύμαστη γι΄αυτό εμείς σήμερα αποφασίσαμε να της κάνουμε ένα mini αφιέρωμα. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Camila Cabello για να δεις κι εσύ την διαφορά.

Δες επίσης: Αφροδίτη Λιάντου: Είναι το απόλυτο teen icon και αυτές οι photo είναι η απόδειξη

https://www.instagram.com/p/CG5lkonJnwo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMkYKMcpDEV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved