Η ολόσωμη φόρμα της Kylie Jenner είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Το ρούχο-ψευδαίσθηση που ενθουσίασε τους φανς.

Πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη μας Kylie Jenner βγήκε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο του Μαλιμπού με την αδερφή της Kendall. Η νεαρή star φημίζεται για τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της με τα looks της να μην μοιάζουν σε τίποτα μεταξύ τους. Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε πόσο τολμηρή είναι η 23χρονη που δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Για ακόμη μια φορά η Kylie φόρεσε ό,τι πιο cool υπάρχει. Συγκεκριμένα επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα σε space σχέδιο, ροζ τσάντα χειρός του οίκου Hermès και ολοκλήρωσε το look με τις rose gold γόβες της. Η φόρμα της είναι ειλικρινά εντυπωσιακή και όπως μάθαμε πρόκειται για δημιουργία ενός πολύ ταλαντούχου ανερχόμενου σχεδιαστή.

Ο Pierre-Louis Auvray σχεδίασε το ρούχο της Kylie ενώ με μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram διαπιστώσαμε πως έχει συνεργαστεί και με την Cardi B. Ο Auvray είναι γνωστός για τα πρωτότυπα 3-D σχέδια του, τα οποία συνήθως κατασκευάζονται από αφρό και λάτεξ. «Η έμπνευση για το print στη φόρμα που φοράει η Kylie προήλθε από εικονογραφήσεις της δεκαετίας του '80 και αισθητική επιστημονικής φαντασίας-cyberpunk», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

Δες επίσης: Αφροδίτη Λιάντου: Είναι το απόλυτο teen icon και αυτές οι photo είναι η απόδειξη

https://www.instagram.com/p/CNDTlMMnRsB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CB8meaCoGCx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CKYRAF9gl16/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις πιο πρόσφατες εντυπωσιακές εμφανίσεις της αγαπημένης μας Kylie.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved