10 χτενίσματα με hair accessories για cool εμφανίσεις την άνοιξη

Τα μαλλιά σου θα πάψουν να είναι βαρετά!

Παραδέξου το! Έχεις βαρεθεί να είσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι και να έχεις μετατρέψει το δωμάτιό σου σε σχολική αίθουσα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να είσαι όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή, ούτε και να συναντάς διαδικτυακά τους φίλους σου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Κάνε, όμως, λίγη υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν. Το πιστεύουμε ακράδαντα αυτό. Και όταν πια θα μπορείς να πηγαίνεις με άνεση τις βόλτες σου και να πίνεις καφέ με τις κολλητές σου θα πρέπει να είσαι και περιποιημένη. Συμφωνείς;

Και φροντισμένη εμφάνιση χωρίς όμορφα μαλλιά δεν γίνεται. Αυτό το ξέρεις καλά. Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, μπορείς να δώσεις ένα boost και έναν χαρακτήρα στα χτενίσματά σου προσθέτοντας σε αυτά hair accessories. Αξεσουάρ, όπως τα scrunchies, τα κλάμερ, οι κορδέλες, τα μαντήλια και οι στέκες θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος των χτενισμάτων σου.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, ούτε και θα σου πάρει πολύ χρόνο. Φτιάξε μια αλογοουρά, έναν κότσο ή μία πλεξούδα και απλά πρόσθεσε το κατάλληλο hair accessory. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 υπέροχα χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών και ώρα… να πάρεις όλο το hairspiration που χρειάζεσαι.

Cover photo: @viola_pyak

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε τα μυστικά για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved