Emma Chamberlain: Μαθήματα στυλ από την πιο στυλάτη YouTuber

Το αγαπημένο σου κορίτσι δίνει διαρκώς έμπνευση για τις νέες σου εμφανίσεις.

Είναι κάποια κορίτσια που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν ήδη από τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της showbiz. Κορίτσια που πραγματικά μετράνε εκατομμύρια followers στο δυναμικό τους και που έχουν τη δύναμη μέχρι και να ορίζουν νέες τάσεις.

Ένα από αυτά σίγουρα θα λέγαμε ότι είναι η Emma Chamberlain. Το διάσημο κορίτσι διανύει σήμερα το 19ο έτος της ηλικίας του και θεωρείται επάξια μία από τις πιο επιτυχημένες YouTuber. Τι άλλο, όμως, είναι; Απίστευτα στυλάτη.

Ο κόσμος των social media και όλες οι κοινωνικές πλατφόρμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια είναι hot spots. Και κοπέλες, όπως η Chamberlain, σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχτούν μέσα από αυτές.

Στο Instagram της, πάντως, μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 12 εκατομμύρια followers και δεν είναι κάτι καθόλου τυχαίο. Η Emma δημοσιεύει φωτογραφίες που όχι μόνο σε κρατάνε up-to-date για όσα συμβαίνουν στη ζωή της, αλλά οι εμφανίσεις που δημιουργεί δίνουν έμπνευση για αυτές που εσύ πρόκειται να δημιουργήσεις στο μέλλον.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι λατρεύει τη μόδα, οπότε τα posts που βασίζονται σε αυτήν είναι εσκεμμένα πολλά.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ωραία καθημερινά της outfits.

Δες επίσης: 10 total black εμφανίσεις της Hailey Bieber για να εμπνευστείς σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved