10 τηλεοπτικές σειρές που θα σε κάνουν fashion icon

Όταν ο κινηματογράφος και το στυλ ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Πόσες φορές να μιλήσουμε για τις αγαπημένες μας σειρές; Από ένα σημείο και μετά, απλώς έχουμε πάρει απόφαση ότι δε θα χορτάσουμε ποτέ τέτοιες συζητήσεις. Είναι που περνάμε πολλές ώρες της εβδομάδας μας παρακολουθώντας τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες δίνοντας έμφαση στις κατηγορίες των προτιμήσεών μας.

Ένα από τα genres που λατρεύουμε να επιλέγουμε συχνά-πυκνά είναι αυτό της μόδας. Ο κινηματογράφος, όπως γνωρίζεις, έχει κυκλοφορήσει πολλές παραγωγές, με τις οποίες κολλάς όχι μόνο για την υπόθεση και τους χαρακτήρες αλλά και για τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να θες να αντιγράψεις τις πρωταγωνίστριες κάποιας σειράς. Να προσπαθείς να βρεις τα ακριβή ρούχα για να δημιουργήσεις στο 100% την εμφάνιση που σου κέντρισε την προσοχή. Ε, λοιπόν, υπάρχουν μερικές σειρές που έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά στο θέμα του στυλ. Οι χαρακτήρες που υποδύονται οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι ντυμένοι σαν πραγματικά fashion icons και σίγουρα αυτή h πιο κινηματογραφική προσέγγιση της μόδας αξίζει την ενασχόληση.

Στη συνέχεια, έχουμε συγκεντρώσει 10 απίστευτα fashionable σειρές.

1. Gossip Girl



2. Riverdale



3. Euphoria



4. Pretty Little Liars







5. Chilling Adventures Of Sabrina



6. The Carrie Diaries



7. Buffy The Vampire Slayer



8. Glee



9. Never Have I Ever



10. The Vampire Diaries



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved