Στο TikTok γίνεται χαμός με το τελευταίο μανικιούρ που έκανε η Kylie Jenner

Τα likes και τα σχόλια έχουν πάρει «φωτιά».

Ένας από τους πολλούς λόγους που μας αρέσει να παρακολουθούμε τις celebrities είναι για να μαθαίνουμε και να ανακαλύπτουμε νέες τάσεις που αφορούν τη μόδα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ ή τα νύχια. Βλέπεις, οι stars είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλες μας και γι’ αυτό μας δίνουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Σήμερα, λοιπόν, η Kylie Jenner είναι αυτή που μας έδωσε το nailspiration που χρειαζόμασταν. Η teen star δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες τόσο στο Instagram όσο και το TikTok το νέο, γαλλικό μανικιούρ της με το οποίο έγινε χαμός. Ειδικά στο TikTok τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά».

Κι αυτό, γιατί το french mani τής Kylie δεν ήταν το κλασικό με τη λευκή γραμμή. Η γραμμή ήταν πολύχρωμη με ακανόνιστα σχέδια και αυτό ήταν που το έκανε εντυπωσιακό. Στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στην gallery, θα δεις το μανικιούρ της Kylie Jenner και πραγματικά θα ενθουσιαστείς.

Σίγουρα, δεν είναι ένα εύκολο nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Είναι, όμως, η τέλεια ευκαιρία να κλείσεις τώρα ένα ραντεβού στη μανικιουρίστ σου, να αφεθείς στα χέρια της και να κάνεις αυτό το trendy μανικιούρ. Και κάτι ακόμα… Αν θες να είσαι κομψή, κάνει αυτό το μανικιούρ σε κοντά νύχια. Αυτά τα τόσο μακριά νύχια της Kylie Jenner δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο. Άσε που είναι εντελώς άβολα για την καθημερινότητά σου.

https://www.instagram.com/p/CM5Wuy2HTap/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε τα μυστικά για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved