Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Είναι κάτι που αγαπάς πολύ σε μία πολύ cool εκδοχή του.

Ο καιρός, θέλοντας και μη, έχει αρχίσει να μπαίνει σε μία λογική «ζεστής» άνοιξης. Κάποιες μέρες αγγίζει και τα όρια ενός λίγο πιο δροσερού καλοκαιριού. Το κοινό σημείο των περισσότερων ημερών, όμως, είναι ο ήλιος που, όσο περνούν οι βδομάδες, διαρκεί για ακόμα περισσότερες ώρες.

Αυτό έμπρακτα σημαίνει πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι έχει φτιάξει η ψυχολογία μας και νιώθουμε μία μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Μαζί με αυτό το υπέροχο συναίσθημα, όμως, μας δημιουργείται και μία ανάγκη για ανανέωση.

Πέρα από τα ρούχα που αδιαμφισβήτητα θα βρεθούν στη λίστα μας, τα αξεσουάρ είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός τομέας στον οποίο θα δώσουμε έμφαση. Το μικρότερο αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι τα αγαπημένα μας για κάθε εποχή γυαλιά ηλίου.

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε παρατηρήσει ότι ένα νέο πολύ συγκεκριμένο sunglasses trend έχει κάνει δυναμικά την επάνοδό του στο προσκήνιο και αυτό δεν είναι άλλο από τα 90s γυαλιά ηλίου. Χρωματιστοί φακοί και οβάλ σχέδια είναι τα χαρακτηριστικά που κυρίως θα βρεις σε αυτήν την τάση και αυτά που θα σου δώσουν εξαιρετικό στυλ στις εμφανίσεις σου.

Οι πιο αγαπημένες σου celebrities τα έχουν ήδη δοκιμάσει και θα βρεις τις super cool εμφανίσεις τους στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το υπέροχο office look της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved