Μπορείς να γυμνάζεσαι με φόρεμα; Mε το συγκεκριμένο dress trend μπορείς!

Μία cool επιλογή για να είσαι άνετη και σέξι την ώρα της γυμναστικής.

Όταν κάνεις γυμναστική, θες να είσαι άνετη. Προφανώς και σε ενδιαφέρει το κομμάτι του στυλ, αλλά ο κυριότερος προβληματισμός σου είναι να μη σε ενοχλεί τίποτα. Ας είμαστε ειλικρινείς, η γυμναστική δεν είναι απαραίτητα και το πιο απολαυστικό πράγμα, ούτε και το πιο ξεκούραστο. Οπότε, θες να διευκολύνεις την κατάσταση όσο μπορείς περισσότερο.

Σκέψου το από προσωπική εμπειρία. Τι θα φορέσεις συνήθως για να αθληθείς; Ένα κολάν, μία αέρινη φόρμα, μία oversized μπλούζα, τέτοιες άνετες επιλογές. Και είναι απόλυτα λογικό. Το να φορέσεις φόρεμα, για παράδειγμα, δύσκολα θα σου έρθει στο μυαλό.

Έλα, όμως, που ένα brand αποφάσισε να δημιουργήσει ένα dress trend ιδανικό για εσένα που κάνεις γυμναστική. Ο λόγος για το Athena Dress του Outdoor Voices που ειδικεύεται στα αθλητικά ρούχα με μερικά, μάλιστα, να έχουν γίνει best-sellers.

Το εν λόγω φόρεμα κυκλοφορεί σε 4 χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, γκρι) και είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που προσφέρει ελαστικότητα, άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια ακόμα και της πιο έντονης γυμναστικής.

Το bonus είναι ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και για μία βόλτα με έναν καφέ στο χέρι, οπότε δεν επενδύεις μόνο στο αθλητικό σου πρόγραμμα, αλλά και στην γκαρνταρόμπα σου.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα 5 μεγάλα fashion trends της σεζόν που πρέπει να φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved