Charli D'Amelio: 10 θεϊκά της looks για να γίνεις μία σταρ του TikTok

Η αγαπημένη μας TikToker έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο στυλ και το στυλ σε εκείνη.

Οι περιγραφές είναι μάλλον περιττές όταν η συζήτηση πηγαίνει στο TikTok. Η διάσημη πλατφόρμα που ειδικά μέσα στην καραντίνα είδε τη δημοφιλία της να απογειώνεται έγινε η αφορμή να δημιουργηθεί ένα νέο επάγγελμα στην εποχή των κοινωνικών δικτύων: οι TikTokers. Πολλά κορίτσια, έτσι, έγιναν διάσημα με την κυκλοφορία μόλις μερικών βίντεο. Οι followers τους άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότεροι και σήμερα συγκαταλέγονται στα πιο διάσημα κορίτσια του πλανήτη.

Ένα από αυτά είναι και η Charli D’ Amelio. Η αγαπημένη Αμερικανίδα καταπιάστηκε με το TikTok το 2019 και έκτοτε ανεβάζει συχνά – πυκνά περιεχόμενο για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της. Αυτό που πιθανώς δε γνώριζες είναι ότι η 16χρονη TikToker ασχολείτο σε αγωνιστικό επίπεδο με τον χορό για περίπου 10 χρόνια πριν ανοίξει το κανάλι της. Οπότε, μία τέτοια πλατφόρμα απλά τη βοήθησε να αναδείξει το ταλέντο της.

Βέβαια, η Charli έχει αναδειχτεί ως σταρ. Ο λογαριασμός της έχει πάνω από 39 εκατομμύρια followers και όλοι ανυπομονούν για κάθε τι που θα κάνει, όπως τις στυλιστικές της επιλογές. Άλλωστε, η εικόνα είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι τέτοιων δικτύων.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο θεϊκές και cool φωτογραφίες της αγαπημένης TikToker που θα σου δώσουν έμπνευση για τα επόμενα βίντεό σου -και όχι μόνο-.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα αγαπημένα sneakers της Hailey Bieber και της Kendall Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved