Η Kendall Jenner φόρεσε το πιο απαραίτητο αξεσουάρ αυτής της περιόδου

Είναι cool και πολύ χρήσιμο.

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και όχι άδικα. Όμορφη, λαμπερή και πετυχημένη, όλα αυτά σε ηλικία μόλις 25 ετών. Το νεαρό topmodel και αδερφή των Kardashians έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας και όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές.

H μελαχρινή καλλονή είναι πολύ δημοφιλής στα social media με αποτέλεσμα ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 156 εκατομμύρια ακόλουθους. Το μοντέλο ανανεώνει συνεχώς το προφίλ της ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Δες επίσης: Demi Lovato: Αυτός είναι ο σοκαριστικός λόγος που χώρισε από τον Max Ehrich

Πριν από λίγες ημέρες η Kendall ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία σε Instagram-story. Όπως θα δεις και εσύ, το διάσημο μοντέλο φορά τη μάσκα της στον λαιμό σαν κολιέ, χρησιμοποιώντας ένα υπέροχο αξεσουάρ γνωστό και ως mask chain.

Το αλυσιδάκι μάσκας είναι ό,τι πιο χρήσιμο και hot μπορείς να αγοράσεις αυτή την περίοδο αφού όλες φοράμε μάσκα προστασίας όπου κι αν βρισκόμαστε. Διατίθεται στην αγορά σε πολλά όμορφα σχέδια, χρώματα και στυλ οπότε θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει.

kendall2

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε υπέροχα αλυσιδάκια μάσκας ώστε να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει πειρσσότερο για να το κάνεις δικό σου.

Πηγή φωτογραφιών: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved