Yes! Η Hailey Bieber μόλις δημιούργησε το δικό της κανάλι ομορφιάς στο YouTube

Θα περιλαμβάνει tutorials, συμβουλές, αλλά και συνεντεύξεις με διάσημα πρόσωπα.

Η Hailey Bieber είναι ένα αγαπημένο μας κορίτσι εδώ στο TeenQueen και για αυτό δεν σταματάμε να την παρακολουθούμε. Μας αρέσει η αντίληψη που έχει για τη ζωή, μας αρέσει που είναι ζευγάρι με τον Justin Bieber, αλλά περισσότερο μας αρέσει που αγαπά και φροντίζει πολύ τον εαυτό της.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως η Hailey έχει υπέροχο πρόσωπο και μια απόλυτα υγιή επιδερμίδα. Και, βέβαια, αυτό -σε πρώτο επίπεδο- είναι αποτέλεσμα DNA, όμως και η ίδια περιποιείται το δέρμα της για να είναι λαμπερό και όμορφο. Δεν βάφεται έντονα, ξεβάφεται κάθε βράδυ, κάνει μάσκες ομορφιάς και πολλά, πολλά άλλα.

Και η αγάπη της για τη φροντίδα της επιδερμίδας μάλλον την οδήγησε πρόσφατα στην απόφαση να δημιουργήσει το δικό της beauty brand. Προτού, όμως, κυκλοφορήσει η σειρά ομορφιάς της, η Hailey Bieber έκανε ένα ακόμη… beauty βήμα. Η σύζυγος του Justin Bieber δημιούργησε το δικό της κανάλι ομορφιάς στο Youtube.

Όπως θα δεις παρακάτω, το πρώτο βίντεο που ανέβασε η Hailey ξεκινά με τη φράση «Καλώς ήρθατε στο κανάλι μου». Και συνεχίζει λέγοντας… τι έχουμε να περιμένουμε από εκείνη.



«Εδώ θα δείτε μια σειρά από διαφορετικά πράγματα. Από videos για τη ρουτίνα ομορφιάς μου, travel vlogs, μέχρι videos με την ομάδα που μου κάνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου», εξηγεί η Hailey Bieber. Προσθέτει, μάλιστα, πως δεν θα λείψουν και οι guest stars, όπως η Kendall Jenner, με τους οποίους θα συζητά διάφορα πράγματα. «Θα κάνουμε συζητήσεις για θέματα που με παθιάζουν και που είναι πολύ σημαντικά για εμένα, όπως η πολιτική, η ψυχική υγεία και η πίστη», λέει χαρακτηριστικά η Hailey Bieber.

Στην ουσία, αυτό το νέο YouTube κανάλι υπόσχεται να παρουσιάσει την πραγματική ζωή της Bieber, πράγμα το οποίο ομολογεί και η ίδια. «Πραγματικά, θέλω επικοινωνώ με όλους σας, παιδιά. Νιώθω ενθουσιασμένη που θα μάθετε από τη Hailey ποια είναι η Hailey», λέει η Hailey Bieber.

Stay tuned, λοιπόν, για να παρακολουθούμε και μαζί όλα τα beauty videos που θα ανεβάζει αυτό το πανέμορφο κορίτσι και να σχολιάζουμε ή να ανακαλύπτουμε νέα beauty tips, που θα μας κάνουν ακόμα πιο όμορφες.

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τη χαρακτηριστική αλογοουρά της Ariana Grande (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved