Ο αγαπημένος σου ράπερ λανσάρει τα πιο cool sneakers που έχεις δει

Άλλος ένας celebrity που αποφασίζει να βάλει το σχεδιαστικό του ταλέντο σε εφαρμογή.

Οι επιτυχημένοι celebrities πλέον δεν ασχολούνται μόνο με τον τομέα που τους έχει κάνει διάσημους. Συνήθως, η μόδα θέλει να αρχίζουν να επεκτείνονται σε άλλα πράγματα που έχουν απήχηση στο κοινό και που ξέρουν ότι με το δικό τους όνομα θα απογειώσουν τις πωλήσεις τους. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια αγαπημένοι μας διάσημοι δημιουργούν δικά τους brands.

Το παράδειγμα της Kylie Jenner είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι συλλογές της Kylie Skin ξεπουλούσαν μέσα στα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους, με το κοινό να αγοράζει ευλαβικά ό,τι έφερε την υπογραφή της.

Τώρα, όμως, ένα άλλο αγαπημένο παιδί του κοινού βρίσκεται να χαράζει τον δικό του δρόμο στον χώρο του styling και δε μιλάμε για άλλον από τον Benito Antonio Martínez Ocasio ή κατά κόσμον Bad Bunny. O 27χρονος ράπερ / τράπερ σταρ κατάφερε να πάρει βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Latin Pop ή Urban για το άλμπουμ του, YHLQMDLG, αλλά τα ενδιαφέροντά του δε σταματούν εκεί.




Ο Bad Bunny συνεργάστηκε με την Adidas για τη δημιουργία των «The First Café» sneakers που συνδυάζουν την αγάπη του για το στυλ και το συγκεκριμένο είδους παπουτσιών με αυτήν για τον καφέ. Αναμενόμενα τα παπούτσια κινούνται στις αποχρώσεις του καφέ και της μόκας και βοηθούν στη δημιουργία των πιο cool εμφανίσεων.

Δες επίσης: 5 stylish τρόποι για να φορέσεις τα μποτάκια σου αυτή την Άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved