10 total black εμφανίσεις της Hailey Bieber για να εμπνευστείς σήμερα

Η 24χρονη φημίζεται για το ακαταμάχητο στυλ της.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η μόδα θα αποτελεί πάντα ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα όλων των κοριτσιών. Μοντέρνα ρούχα, νεανικά σύνολα και trendy αξεσουάρ θα βρίσκονται πάντα στην wishlist μας ενώ παράλληλα εμείς θα ενημερωνόμαστε για όλες τις μεγάλες τάσεις της σεζόν.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ, οι αγαπημένες μας celebrities είναι αυτές που υιοθετούν πάντα πρώτες τα πιο hot trends, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Η Hailey Bieber είναι αναμφίβολα ένα από τα teen idols. Σε ηλικία μόλις 24 ετών βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Με ένα κλικ στο προφίλ που διατηρεί το top model sto Ιnstagram, θα δεις πως στην καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερα απλή και επιλέγει συχνά άνετα, αθλητικά ρούχα. Όταν όμως πρέπει να παρεβρεθεί σε κάποιο λαμπερό event, η Hailey είναι πάντα ο ορισμός της φινέτσας με τις εμφανίσεις της να κόβουν την ανάσα.

Αυτό που διαπιστώσαμε κοιτώντας προσεκτικά το φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει στα social media, είναι η αγάπη που τρέφει για το total black ντύσιμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που το όμορφο μοντέλο έχει επιλέξει μαύρα φορέματα και σύνολα ενώ αργότερα πόζαρε με αυτά χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας ενώ έχει την τάση να μας δείχνει πιο αδύνατες. Ένα ακόμη πλεονέκτημά του είναι πως μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και δείχνει πάντοτε επίσημο. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε τα ωραιότερα outfits της Hailey με μαύρα ρούχα ώστε να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Δες επίσης: Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται με εσώρουχα και το Instagram παραλύει

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα εντυπωσιακά looks της αγαπημένης μας Hailey με total black ντύσιμο.

Πηγή φωτογραφιών: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved