Η Selena Gomez είναι η νέα βασίλισσα του street style και ιδού η απόδειξη

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Το 2020, η Selena Gomez έκανε δυναμικό comeback στη μουσική βιομηχανία με την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της, Rare. Η 28χρονη star ασχολείται παράλληλα με την εταιρία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει με την επωνυμία "Rare Beauty".

Αυτό το διάστημα η νεαρή celeb βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα του "Only Murders In The Bulding", της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Μπορεί οι fans να περιμένουν την πρεμιέρα πώς και πώς εμείς ωστόσο συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη Selena στις φωτογραφίες που κάνουν συχνά το γύρο του διαδικτύου.

H teen star φημίζεται για το άψογο στυλ της και δεν είναι λίγες οι φορές που εμπνεόμαστε από εκείνη σε θέματα μόδας. Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, η Sel εντοπίστηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της βόλτας της και εμείς ομολογούμε ότι για ακόμη μια φορά ήταν άκρως κομψή και στυλάτη με το total black σύνολό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός-τραγουδίστρια επέλεξε μαύρο παντελόνι, πουκάμισο και μαύρη καπαρντίνα. Εμείς ωστόσο κοιτώντας ξανά το βίντεο από το look, ερωτευτήκαμε την neon πράσινη τσάντα της, δημιουργία του οίκου Louis Vuitton. Η αλήθεια είναι πως όσο εντυπωσιακή δείχνει, άλλο τόσο ακριβή είναι αφού στοιχίζει περίπου 2.600 ευρώ.

tsanta1

Coussin PM- Louis Vuitton

Δες επίσης: H Paris Jackson έχει νέο αγόρι και είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός (photos)

Στο παρακάτω video θα δεις καλύτερα την εμφάνιση της αγαπημένης μας Selena.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις εμφανίσεις της Selena που εμείς ξεχωρίσαμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved