Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Dove Cameron! Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι πλέον άλλος άνθρωπος.

Το 2020 ήταν η χρονιά των αλλαγών και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Η ζωή μας άλλαξε εν μία νυκτί με την πανδημία του κορονοϊού και τις απανωτές καραντίνες και οι celebrities αποφάσισαν κάπως να «ξεσπάσουν» κάνοντας αλλαγές στα μαλλιά τους.

Δεν μπορεί να εξηγηθούν και διαφορετικά οι απανωτές μεταμορφώσεις που έκαναν μέσα στο 2020 και συνεχίζουν και το 2021 οι stars. Ποιες να πρωτοθυμηθούμε! Την Gigi Hadid που πρόσφατα έγινε κοκκινομάλλα ή την Kendall Jenner που πέρσι άλλαξε δυο-τρεις φορές χρώμα και μήκος στα μαλλιά της;!

Η λίστα δεν σταματά εδώ, όπως καταλαβαίνεις. Καθημερινά μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. New entry; H Dove Cameron. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν μερικές ημέρες παρουσίασε το νέο χρώμα μαλλιών της μέσα από το account της στο Instagram.

Η 25χρονη star είπε «αντίο» στο πλατινέ ξανθό και αποφάσισε να σκουρύνει πολύ τα μαλλιά της. Για την ακρίβεια είναι πια ένα καστανό κορίτσια και ομολογούμε πως αυτή η αλλαγή είναι κομμένη και ραμμένη πάνω της. Ανυπομονείς να τη δεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Whaaat? Η Demi Lovato άλλαξε πάλι κούρεμα και χρώμα μαλλιών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved