Αυτό είναι το 22χρονο μοντέλο που θα κατακτήσει όλες τις πασαρέλες

Καθηλωτικό βλέμμα και δυναμικός βηματισμός για την κόρη ενός από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του πλανήτη.

Ο χώρος του modelling και γενικά του θεάματος είναι δύσκολος. Ειδικά στα πρώτα σου βήματα, μέχρι να αναγνωριστείς και να καταξιωθείς ώστε να ισχυροποιήσεις τη θέση σου, χρειάζεται πολλή δουλειά και τύχη. Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιες περιπτώσεις που μιλάμε για celebrity kids και εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα στο εναρκτήριο boost.

Όπως και να το κάνουμε, οι celebrity γονείς έχουν ετοιμάσει ήδη το όνομα για τα παιδιά τους. Αυτό που εκείνα έχουν μετά να κάνουν είναι να το αξιοποιήσουν και να χαράξουν τον δικό τους δρόμο.

Η κόρη ενός από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του πλανήτη που έχασε πρόωρα τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013, κάνει το ξεκίνημά της στον χώρο του modelling εντυπωσιάζοντας το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CMIQOuAD2wS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο λόγος για τη Meadow Walker, κόρη του Paul Walker που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Givenchy για τη Fall/Winter 2021 συλλογή κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week.

Φορώντας τα ρούχα που υμνούν τη θηλυκότητα μέσα από τον δυναμισμό, η Meadow απέδειξε με το καθηλωτικό της βλέμμα ότι έχει γεννηθεί για να βρίσκεται στο catwalk, δηλώνοντας, παράλληλα, την εκτίμησή της για όλους όσους τη βοήθησαν να φτάσει εκεί.

https://www.instagram.com/p/CMIxbtxjKiR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: 5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved