Fashion Tip: Πώς θα φτιάχνεις τον τέλειο φιόγκο στα ρούχα σου μέσα σε 10"

Τώρα θα μπορείς να κάνεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις πανεύκολα.

Η μόδα έχει πολλά παρακλάδια. Ο τρόπος που ντυνόμαστε επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Τα ερεθίσματα βρίσκονται παντού γύρω μας. Θα είναι μία φωτογραφία που πέρασε στο feed σου στο Instagram καθώς σκρόλαρες. Θα είναι η εμφάνιση μίας αγαπημένης σου διάσημης. Θα είναι ένα βίντεο στο TikTok που τα τελευταία χρόνια ειδικά έχει την τιμητική του. Κάτι θα είναι.

Το θέμα τώρα, όμως, εστιάζεται σε άλλο πράγμα. Πώς θα συνδυάσεις όλα εκείνα τα ερεθίσματα που λαμβάνεις καθημερινά για να δημιουργήσεις το προσωπικό σου στυλ; Υπάρχουν «άπειροι» συνδυασμοί, γι’ αυτό και η κάθε μία έχει διαφορετικό αποτέλεσμα όταν φοράει το ίδιο ρούχο.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ένας φιόγκος, για παράδειγμα, που πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι και ένα χαρακτηριστικό που βλέπουμε πολύ το τελευταίο διάστημα, μπορεί να κάνει ουσιαστική αλλαγή σε ένα look.

Πώς, όμως, αφού τον επιλέξεις, θα μπορέσεις να τον σχηματίσεις με τέλειο τρόπο, τέτοιον που να παραπέμπει στις εικόνες που βλέπεις στα αγαπημένα σου brands ή στις influencers που έχουν κατακτήσει τα social media;

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σού δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.



Δες επίσης: 5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved