Βρήκαμε την αγαπημένη εταιρία κοσμημάτων της Kylie Jenner

Οι συλλογές τους είναι ό,τι πιο girly θα δεις σήμερα.

Όπως θα έχεις προσέξει κι εσύ τα chunky-rings (πλαστικά δαχτυλίδια) έχουν επιστρέψει δυναμικά φέτος και αποτελούν μεγάλη τάση αυτής της σεζόν. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Clare Ngai του BonBonWhims και οι υπέροχες δημιουργίες της ευθύνονται άμεσα για αυτό το trend comeback.

Τα υπέροχα, πολύχρωμα κοσμήματα του brand έχουν αγαπηθεί πολύ με την Kylie Jenner να τα επιλέγει πρόσφατα για να ολοκληρώσει το look της. Η νεαρή celeb ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με το συγκεκριμένο ντύσιμο, με τα trendy δαχτυλίδια της να ξεχωρίζουν από μακριά.

Το όνομα φαίνεται επίσης να έχει το ίδιο θετικό vibe που προκαλούν τα αξεσουάρ της εταιρίας. BonBon σημαίνει καραμέλα στα γαλλικά και ταυτόχρονα σημαίνει καλό. Τα ογκώδη χρωματιστά δαχτυλίδια έχουν γίνει ανάρπαστα ωστόσο το brand διαθέτει μεγάλη ποικιλία και σε βραχιόλια, κολιέ κ.ά. «Η κατασκευή κοσμημάτων ήταν πάντα ένα χόμπι για εμένα όταν ήρθε όμως η πανδημία άρχισα να κάνω περισσότερα, θέλοντας να απασχολώ ευχάριστα το μυαλό μου», δήλωσε η σχεδιάστρια Clare Ngai στο Popsugar. Με κάθε αγορά το brand προσφέρει ένα μέρος των χρημάτων σε δωρεές οπότε έχεις έναν ακόμη λόγο να ψωνίσεις από εκεί τα trendy κοσμήματα της φετινής Άνοιξης.

Δες επίσης: Η Demy φόρεσε έναν printed μίνι φόρεμα όπως καμία άλλη

https://www.instagram.com/p/CLr3gedAoZb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CLsPfMtH1aQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό brand κοσμημάτων.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

Πηγή φωτογραφιών: @bonbobwhims

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved