Η Selena Gomez βρήκε το μοναδικό look που θα κρατήσουμε από το lockdown

Η πιο απλή επιλογή φορεμένη με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Η Selena Gomez ανήκει στα κορίτσια που ακολουθούμε χρόνια τώρα. Η επιρροή της στον κόσμο είναι μεγάλη και ξέρουμε ότι κάθε της ανάρτηση, ακόμα κι αν αυτή δεν αφορά κάτι φαινομενικά σημαντικό, μπορεί την επόμενη στιγμή να γίνει το Νο1 θέμα συζήτησης στα νέα της showbiz.

Είναι λογικό αυτό να συμβαίνει με τους celebrities. Έχουν μεγάλη δύναμη στον κόσμο και μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν τάσεις από το πουθενά. Όσον αφορά στη Selena Gomez, αυτό μπορεί να συμβεί εξαιρετικά εύκολα.




Με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετράει πάνω από 200 εκατομμύρια followers, βέβαια, τίποτα δεν είναι παράλογο. Εκεί είναι που η αγαπημένη μας σταρ δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τα look της αποτελούν πηγή έμπνευσης για όσες κοπέλες τη θαυμάζουν ή ακόμα κι αυτές που απλά τυχαίνει να δουν κάποια της φωτογραφία.

Πρόσφατα, η Selena δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στον καθρέφτη επιλέγοντας ένα outfit που εύκολα θα φορούσαμε και εκτός καραντίνας. Ξεφεύγει, βέβαια, από τα πλαίσια των συνηθισμένων επιλογών, ωστόσο, αν κρατούσαμε κάποιο outfit από το lockdown, μάλλον θα ήταν αυτό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποιο μιλάμε.

Δες επίσης: 5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved