Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το πιο hot χρώμα της φετινής άνοιξης

Δεν πάει ο νους σου…

Τα τελευταία χρόνια η περιποίηση των νυχιών έχει γίνει τεράστιο trend ανάμεσα στον γυναικείο πληθυσμό. Σε όλες μας αρέσει να έχουμε καλοσχηματισμένα και όμορφα βαμμένα νύχια, αλλά να δοκιμάζουμε και τις τάσεις που μας ταιριάζουν στα nail art.

Και – ευτυχώς- που υπάρχει το Instagram και οι αγαπημένες μας stars να μας δίνουν όλη την έμπνευση και τις ιδέες που έχουμε ανάγκη. Πόσες φορές κι εσύ δεν έχεις χαζέψει τις nail artists και τα tutorials του ή δεν έχεις δει τα μανικιούρ των It girls και τα έχεις ζηλέψει! Σε όλες μας έχει συμβεί αυτό.

Και τώρα, μόλις λίγες μέρες πριν, λατρέψαμε, ενθουσιαστήκαμε και ζηλέψαμε (πάντα με την καλή έννοια) το νέο μανικιούρ της Kendall Jenner. Το supermodel δεν έκανε κάποιο περίεργο σχέδιο στα νύχια της, ούτε κάτι δύσκολο. Όχι!

Απλώς έβαψε τα νύχια της με ένα μόνο χρώμα. Και τι χρώμα! Το πιο φωτεινό, λαμπερό και εντυπωσιακό χρώμα της άνοιξης. Πρόκειται για ένα απόλυτα ανοιξιάτικο χρώμα, που «φωνάζει» ενέργεια, αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα, επιτυχία και ενθάρρυνση. Όλα αυτά, δηλαδή, που έχουμε ανάγκη αυτήν την περίοδο με το lockdown, τα πολύ αυστηρά μέτρα και την πανδημία του κορονοϊού.

Φαντάζεσαι ποιο μπορεί να είναι αυτό το χρώμα; Στην παρακάτω gallery θα το ανακαλύψεις και μαζί με αυτό θα βρεις όλα τα υπέροχα βερνίκια με τα οποία θα αντιγράψεις το μανικιούρ της Kendall!

Διάβασε ακόμα: Wow! Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved