Φυσικά και θέλουμε να αντιγράψουμε τις vintage εμφανίσεις της Kylie Jenner

Το κορίτσι λατρεύει τη μόδα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Όταν αναφερόμαστε πλέον στην Kylie Jenner, ξέρουμε ότι μιλάμε για ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια του πλανήτη. Σε κάθε επίπεδο. Με τη ζωή της να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, η μικρή ξεκίνησε την καριέρα της κατευθείαν με κοινό, το οποίο στην πορεία το έχτισε και το εξέλιξε.

Με 219 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο Instagram καταλαβαίνεις ότι η δυναμική της είναι μεγάλη. Ένα της post μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά το κοινό. Τα καλλυντικά και τα ρούχα της γίνονται sold-out μέσα σε μερικά λεπτά από τη στιγμή που τα προβάλει.




Οι αναρτήσεις στο προφίλ της, ωστόσο, είναι πολλές και συχνές. Η Kylie φωτογραφίζεται φορώντας τα πιο σέξι ρούχα συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes στην πορεία. Αναφορικά με το στυλ της, μπορούμε να πούμε ότι αυτό κινείται σε μία εμφανώς μοντέρνα λογική, όμως, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις στις οποίες η Jenner έχει υιοθετήσει μία πιο vintage αισθητική.

Μέσα από όλες τις φωτογραφίες που έχουμε δει ανά διαστήματα ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σε vintage στυλ και θα τις βρεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved